![]() |
tarım ve bahçe ürünleri(tohum vs) için tedarikçi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tayyare
Newbie
Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Konu: tarım ve bahçe ürünleri(tohum vs) için tedarikçiGönderim Zamanı: 04/Temmuz/2009 Saat 02:56 |
|
Selamlar
Botanik alanında faliyet gösterecek e-ticaret sitesi açacağım.Yalnız o kadar araştırmama rağmen tohum ,toprak bitki besini vs sunan bir tedarikçiye rastlamadım. Örneğin vilmorin marka tohum ve gübre nasıl temin edeceğim ? Gidip te her üründen 10 ar tane alıp öyle E-t,caret siteme koymak istemiyorum. tarım ve bahçe ürünleri(tohum ,gübre ,toprak vs) sağlayan bir tedarikçi firma biliyor iseniz lütfen paylaşınız. Saygılar |
|
![]() |
|
tayyare
Newbie
Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Temmuz/2009 Saat 11:32 |
|
Lütfen yardım bu sorunun cevabını siz bilmezseniz kimse bilmez
|
|
![]() |
|
fatihbalkan
Senior Member
Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Temmuz/2009 Saat 10:50 |
|
Merhaba arkadaşım senin aradıpın sektörde tedarikçi yok veya ben 5 yıldır rastlamadım. Ancak böyle bir açık varsa sen tedarikçi olmayı deneyebilirsin.
|
|
|
Fatih Balkan
PlatinMarket Satış Ve Pazarlama Müdürü http://www.PlatinMarket.com 0282 651 651 1 |
|
![]() |
|
tayyare
Newbie
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Temmuz/2009 Saat 20:32 |
|
selam dostum ama bence var ve sizin bilginiz yok.
Neden derseniz . gugukçuk, bahçemalzemelerim ,tarımtedarik ve malzemecim aklıma geken 3 site.Bu adamlar bunca ürünü stoklarında tutuyor olamazlar.mutlaka 1 tedarikçi olmak zorunda. haftalardır arıyorum ama bilgiye ulaşamıyorum.firmalara mail atıyorum cvp veren yok.ne yapacağımı bilmiyorum. |
|
![]() |
|
fatihbalkan
Senior Member
Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18/Temmuz/2009 Saat 14:42 |
|
Belkide belirttiğiniz sitelerden birinin stoğu vardır diğerlerine de kendi tedariğini sağlıyordur.
Şirket olarak 1000 üzeri PlatinMarket E-Ticaret Sistemi kurduk. Ancak Bu sektörde bir tedarikçi kanalı görmedim. Düzenleyen fatihbalkan - 18/Temmuz/2009 Saat 14:43 |
|
|
Fatih Balkan
PlatinMarket Satış Ve Pazarlama Müdürü http://www.PlatinMarket.com 0282 651 651 1 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |