![]() |
Türkiye E-Ticaret Siteler Rehberi Projesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Admin Group
Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkiye E-Ticaret Siteler Rehberi ProjesiGönderim Zamanı: 15/Eylül/2008 Saat 18:20 |
|
Merhaba Arkadaşlar
Sanal mağaza sahipleri için sitelerini ekleyebilecekleri ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilecekleri "Türkiye Elit E-Ticaret Siteleri Rehberi" projesine bizde destek veriyoruz.
Sanal Mağaza sahibiyseniz sizde sitenizi ücretsiz olarak bu siteye ekleyebilirsiniz.
iyi çalışmalar dileriz.
|
|
![]() |
|
dataistanbul
Newbie
Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Haziran/2009 Saat 01:36 |
|
güzel bir paylaşım tebrikler
|
|
![]() |
|
SonTeklif
Newbie
Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29/Ekim/2009 Saat 11:39 |
|
http://www.sonteklif.com olarak bu sitede yer almayı isteriz. Kaydımızı en kısa sürede gerçekleştireceğiz.
|
|
|
SonTeklif.com
Teklifler yarışsın, siz kazanın |
|
![]() |
|
mfdtrk
Newbie
Kayıt Tarihi: 24/Kasım/2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Kasım/2009 Saat 15:42 |
|
http://www.kelepirfiyatina.com/
Düzenleyen mfdtrk - 24/Kasım/2009 Saat 15:42 |
|
![]() |
|
sibel
Newbie
Kayıt Tarihi: 16/Aralık/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Aralık/2009 Saat 23:12 |
|
Merhaba
Pazartesi ve Salı Gunu Dış Ticaret Kompleksi'nde bir eğitime katıldım.Eğitimi Berke Sarpaş veriyordu.Kendisi Coproline Eğitim Danısmanlığı'nda çalışan müthiş bir koç.Bize vermiş olduğu eğitim tamamen yaşamla içiçe olan bir eğitimdi.İlk defa bu kadar kısa süreli bir eğitimde bu kadar çok sey öğrendim..Dış Ticaret ile ilgili eğitim almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Kitap açıp okuyor gibi değil yaşıyor gibi bir eğitim..Tekrar tesekkurler Coproline'a ve Berke Sarpaşa...
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
hasanyildiz84
Newbie
Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010 Konum: alisveriskeyfim Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ocak/2010 Saat 14:39 |
|
Keyifli Alışverişin Adresi www.alisveriskeyfim.com yayına girmiş ve siz değerli kullanıcıların hizmetindedir.
Mümkün olan en kısa zamanda protfoyunuza eklenti de bulunacağız. Teşekkürler Düzenleyen hasanyildiz84 - 09/Ocak/2010 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
yokyokcu
Newbie
Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2010 Konum: Gediz Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19/Ocak/2010 Saat 22:21 |
|
Merhaba,
http://www.yokyokcu.com.tr sitenize kayıt olmaya çalışacağız. Başarılar, |
|
![]() |
|
revak86
Newbie
Kayıt Tarihi: 08/Ocak/2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ocak/2010 Saat 23:04 |
|
www.ducogo.com olarak sitenize kayit olacagiz ,guzel bir dusunce,urun veya hizmet arayanlarin derli toplu bir sanal e ticaret rehberine ihtiyaci vardi,tesekkurler,
|
|
![]() |
|
hakan221
Newbie
Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2010 Konum: Bekar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Mayıs/2010 Saat 17:57 |
|
Arkadaşlar geçen hafta İzmir'de Royal E-dış ticaret kursunda, Dış ticaret, E-ticaret ve E-Brokerlık egitimi aldım. Hem anlatım şekli, hem de verilen örneklerle bu kadar geniş kapsamlı ve anlaşılması zor bir konu benim açımdan çok akılda kalıcı olmuştur. Ticaret konusunda hiç bir fikrim olmamasına rağmen dış ticaret konusunda aldığım bu eğitimle kendime cesaret geldi. Ayrıca neyi nereden takip edeceğimin de yolunu öğrendim ve ileride karşılaşacağım sorunlarla ilgili hocalarımıza danışma güvencesi de memnuniyet verici. Teşekkürler. Türkiye’nin dış ticaretteki uygulamalara ve bu alanda çalışacaklara çok büyük katkı sağlanmış oluyor Teşekkürler Royal E-dış Ticaret Akademisi |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |