![]() |
Tedarikçi firmalar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
getreal
Newbie
Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Tedarikçi firmalarGönderim Zamanı: 15/Eylül/2008 Saat 01:38 |
|
Ölçülü
ve seviyeli bir forum olduğunu düşündüğüm için siteye üye olmaya karar
verdim.Oncelıkle bütün arkadaşlara merhaba diyorum.
Bir e-ticaret sitesi için penta,arena, koyuncu gibi teknolojik ürünler satan firmalardan bayilik alınarak ürün tedariki gerçekleştirilebiliyor fakat kapsamlı bir alışveriş sitesi olması için binlerle ifade edilen ürün ve farklı markaların yer alması gerekir. Bunun için mesela vestel, sony gibi firmalarla anlaşıp bayilik alınması gerekiyor ama bir çok farklı marka olduğu düşünülürse hepsiyle tek tek görüşmek ve gerekli izinleri almak imkansız denebilir.Benim sorum ise bir çok büyük firmanın ürünlerinin yer aldığı bir havuz mevcut mu?ve kar marjimiz ne oranda düşmektedir? Hepsiburada.com gibi e-ticaret sitelerinin her sattığı ürünün firma yetkilileriyle görüşmesi olanaksız olduğundan bu konuda sizlerin fikrini almak istedim. |
|
![]() |
|
fatihbalkan
Senior Member
Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15/Eylül/2008 Saat 18:11 |
|
Merhaba Arkadaşım
Türkiyede yeni yeni elektronik ticaret tedarikçiliği gelişmektedir.
Ancak şu anda benim bildiğim 3 adet firma bu işi yapmaya çalışıyor.
iyi olarak yaptıklarınıda kullanıcılardan duyuyoruz.
Bu siteler sırası ile şunlardır.
yukarıda belirttiğim sitelerde 10.000 lerce ürün size hazır xml veri tabanı olarak sunulmaktadır.
firmaların web sayfasınıda inceleyerek ve firmalarla görüşerek uygun bir tedarik.i bulabilirsin.
hepsiburada.com gibi sitelerde tedarik usulu çalışmktadır. çok az ürün kendi stoklarındadır.
Zaten stoklarında olan ürünleride "süper hızlı gönderim" gibi seçeneklerle kullanıcıyı etkileyerek pazarlama stratejisi olarak kullanırlar.
|
|
![]() |
|
xxmasterxx
Newbie
Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009 Konum: Webmaster Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Aralık/2009 Saat 12:25 |
|
Verdiğiniz sitelerden hiçbiri açılmıyor ?
|
|
![]() |
|
admin
Admin Group
Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13/Aralık/2009 Saat 00:59 |
|
evet haklısın onu yazdıgım günden bu yana hepsi kapandı.
yeniler açılıyor ama fazla uzun sürmüyor. http://www.PlatinMarket.com/entegrasyonlar-pks28.html bu adresten aktif olanları görebilirsiniz.http://www.PlatinMarket.com/entegrasyonlar-pks28.html Düzenleyen admin - 13/Aralık/2009 Saat 01:00 |
|
![]() |
|
baranmini
Newbie
Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2009 Konum: Firma Sahibi Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Ocak/2010 Saat 09:23 |
|
Elektrikli ev aletlerinde www.toptandepo.com ile görüşebilirsiniz.Çoğu tedarikçi bile toptandepo.com'dan alışveriş yapmaktadır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |